Steun ons

Uw steun is nodig en wij hopen dat u een bijdrage wilt leveren voor dit onderzoek. Donateurs zijn wij dankbaar en bedrijven die een donatie overmaken noemen wij in de communicatie op onze website, Facebookpagina en in de nieuwsbrief (als u dat wilt). Vanuit de Twan Foundation worden er ook acties georganiseerd. Wilt u ook een actie organiseren om ons te steunen dan nodigen wij u van harte uit om contact met ons op te nemen want samen bereiken wij meer!

Wilt u vaste donateur worden, daar zijn wij super blij mee. Vul het contactformulier in en wij nemen contact met met u op.

 

Doneer nu

Wij kunnen niet zonder uw steun!

Wij kunnen uw steun heel goed gebruiken... Met uw steun bedoelen we: uw ideeën en initiatieven, uw tijd maar ook uw financiële bijdrage.

Heeft u een idee of een initiatief? En komen de doelstellingen overeen met die van ons: namelijk bekendheid geven aan Ataxia Telangiectasia en/of geld ophalen om onderzoek naar A-T te steunen? Heeft u een speciale gave, een bijzondere kwaliteit? Dan zijn we erg benieuwd! en aarzel niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen.

Ook als u met uw bedrijf of winkel iets voor ons kunt betekenen dan zijn we graag bereid om met u in gesprek te gaan!
Denk hierbij aan een spaarpotje op de toonbank of bij de bedrijfskantine, of misschien wilt u door middel van uw kerstpakket iets bijdragen aan de Twan Foundation. Er zijn legio mogelijkheden en wij denken graag mee of verzorgen bijvoorbeeld tijdens een vergadering een korte presentatie over ons werk.

  • Zo heeft het personeel van 'Stadscafé Mijnheer de Uil' hun fooienpot twee maanden lang beschikbaar gesteld voor de Twan Foundation.
  • En bloemenhuis 'De Veender' uit Ede heeft een aantal maanden lang een spaarpotje op de toonbank gezet voor de Twan Foundation.

Natuurlijk is het ook mogelijk om een bijdrage te storten op ons rekeningnummer:

NL 63 RABO 0153.1109.96 ten name van Twan Foundation te Veenendaal

Alvast heel hartelijk dank!

Lege inktcartridges, wat moet ik ermee?

In de prullenbak is slecht voor het milieu maar om er nu speciaal voor naar de milieustraat te gaan is ook weer teveel moeite. Wat veel mensen niet weten is dat lege inktcartridges geld waard zijn. Wel, 123inkt.nl heeft een leuke oplossing waarmee u de Twanfoundation kunt steunen:

Hoe dit precies in zijn werk gaat kunt u hier lezen. Zo kunt u voortaan op een verantwoorde manier uw inktcartridges in leveren en draagt u bij aan een schoner milieu en u steunt er ook nog eens de Twanfoundation mee!

Het 123inkt.nl cartridge recycling programma biedt u de mogelijkheid om eenvoudig en kosteloos uw inktcartridge in te leveren tegen hoge vergoedingen! Bij 123inkt kunt u naast originele merk inktcartridges ook hun eigen merk bestellen.

  1. Bestel uw inktcartridges en u ontvangt bij uw bestelling een zakje waarmee gratis uw lege inktcartridges kunt verzenden.
  2. Meld de verzending aan op de website van 123inkt.nl en geef aan dat de vergoeding voor de lege inktcartridges gedoneerd wordt aan de Twanfoundation.

Hoe dit precies in zijn werk gaat kunt u hier lezen. Zo kunt u voortaan op een verantwoorde manier uw inktcartridges in leveren en draagt u bij aan een schoner milieu en u steunt er ook nog eens de Twanfoundation mee!

Vragen over donaties? Neem gerust even contact op!