Op de hoogte blijven van nieuwe activiteiten

Meld je nu aan

Marathon van New York

Mike Peters gaat in november de marathon van New York lopen voor De Twan Foundation. Het verhaal van Mike is zo bijzonder. 

Mike heeft tijdens het lopen van de Nijmeegse vierdaagse de belofte aan de opa van Twan gedaan om de martahon van New York te gaan lopen.

Deze kanjer gaat dat in november doen om zoveel mogelijk geld binnen te halen voor de Twan Foundation.

Steunen jullie hem ook!

 

 

Ontmoetingsdag, Putten

Op zaterdag 9 juni 2018 was er een ontmoetingsdag voor families die te maken hebben met Ataxia Telangiectasia. Deze dag was om elkaar te ontmoeten en informatie uit te wisselen.

Vanuit het Radboudumc waren aanwezig: Michèl Willemsen, Nienke van Os, Michiel Schoenakker, Corrie Weemaes

Zij hebben hun kennis en ervaring met ons gedeeld en er was ruim de gelegenheid om vragen te stellen. Tussen de middag hebben we genoten van een…

Logo van de Twan Foundation op sloep ‘de Murk’

Sloeproeivereniging Naarden heeft dit seizoen het logo van de Twan Foundation op sloep 'de Murk'!

Tijdens de roeiwedstrijd 'Vechten op de Vecht' op zaterdag 7 april a.s. zal er tevens extra aandacht zijn voor de Twan Foundation. Deelnemers aan de wedstrijd wordt gevraagd om de startnummer-borg te doneren in een speciale collecte-box.

Ko Steenman gaat in april een topprestatie leveren voor de Twan Foundation

Hij doet mee aan de Marathon Des Sables in Marokko. Een zware zesdaagse ultraloop van 250 km door de woestijn van zuid Marokko. Ko is al bijna een jaar aan het trainen en om het gevoel te krijgen hoe het is om in de woestijn te lopen traint hij tegenwoordig op z'n hometrainer in de sauna.

Ko Steenman hoopt met deze topprestatie veel donaties binnen te halen voor de Twan Foundation en wij zijn hem enorm dankbaar.
Steun hem ook en doe een donatie op rekening NL63 RABO 0153110996 o.v.v. Ko Steenman.

Metal Up For A-T

Etten-Leur, Organiseert Metal Up For A-T in samenwerking met Popel in de Nieuwe Nobelaer in Etten-Leur het benefiet Festival Metal Up For A-T.

Drie bands zullen deze avond belangeloos op komen treden om geld in te zamelen voor de Twanfoundation.

Blijf via de Facebookpagina "" op de hoogte van dit evenement, je vindt er informatie over de bands, aanvangstijden en locatie.

Ontmoetingsdag Twan Foundation

Zaterdag 2 april is een bijzondere ontmoetingsdag geweest voor alle mensen die houden van iemand met Ataxia Telangiectasia.  Met een duidelijke uitleg over wat A-T is en wat dit betekent voor erfelijkheid en dragerschap, maar ook ruimte voor ervaringen en emoties. Daarnaast zijn de huidige ontwikkelingen besproken van (inter)nationaal onderzoek. Onder het kopje 'Onderzoek over A-T' staat de presentatie van professor dokter Michel Willemsen en onderzoekster Nienke van Os. Een mooi moment dus om deze cheque te overhandigen aan professor dokter Michel Willemsen van het Radboud UMC.

Activiteiten 2014

In 2014, het eerste jaar van de Twan Foundation zijn er veel acties geweest.

  • Simon van Diermen deed mee aan een hardloopwedstrijd van 50 kilometer, het bijzondere was dat hij Twan meenam in de wandelwagen.
  • Er deed een team van de Twan Foundation mee aan de Triathlon Veenendaal.
  • De Twan Foundation Toer werd gereden; er werd ruim 1100 kilometer gefietst door Rutger en zijn collega's in een week tijd.
  • In oktober 2014 organiseerden we een Benefietavond…

Terugblik Twan Foundation Toer 2014

Van 2 t/m 8 september 2014  j.l. hebben Peter de Rijk, Chris de Jong, Stef Jonkman en Rutger Baas onder begeleiding van Maurice Visseren de Twan Foundation Tour gefietst.In 7 dagen tijd fietsten zij langs alle steunpunten van hun werkgever: Dienst Vervoer & Ondersteuning van het Ministerie van Justitie om daar symbolisch het verzamelde sponsorgeld op te halen en hiermee bekendheid geven aan de ziekte Ataxia Telangiectasia.

ER IS EEN BEDRAG VAN € 12.000,- OPGEHAALD!!!

Twinfield Triathlon Veenendaal

Zaterdag 23 augustus was het zover; de Twinfield Triathlon Veenendaal. De Twan Foundation was door het bestuur uitgenodigd om op deze dag aanwezig te zijn. Hier hebben we dankbaar gebruik van gemaakt! We hadden een mooie stand en kregen volop de gelegenheid om de Twan Foundation onder de aandacht te brengen. Dit deden we door te collecteren, folders en visitekaartjes uit te delen maar ook ballonnen en snoepjes voor de kleintjes.