Op de hoogte blijven van nieuwe activiteiten

Meld je nu aan

Ontmoetingsdag, Putten

Ben jij, op wat voor manier dan ook, betrokken bij de zorg voor een kind met A-T?

Dan ben je welkom op de ontmoetingsdag op zaterdag 9 juni in Putten die de Twan Foundation organiseert in samenwerking met specialisten van het Radboudumc.
Deze dag is om elkaar te ontmoeten en informatie uit te wisselen. Er zijn deze dag specialisten van het Radboudumc aanwezig om informatie te geven en vragen te beantwoorden.

Wanneer je belangstelling hebt ontvangen wij graag voor 1 juni a.s. een e-mail op info@twanfoundation.nl en wij sturen dan alle informatie.

Logo van de Twan Foundation op sloep ‘de Murk’

Sloeproeivereniging Naarden heeft dit seizoen het logo van de Twan Foundation op sloep 'de Murk'!

Tijdens de roeiwedstrijd 'Vechten op de Vecht' op zaterdag 7 april a.s. zal er tevens extra aandacht zijn voor de Twan Foundation. Deelnemers aan de wedstrijd wordt gevraagd om de startnummer-borg te doneren in een speciale collecte-box.

Ko Steenman gaat in april een topprestatie leveren voor de Twan Foundation

Hij doet mee aan de Marathon Des Sables in Marokko. Een zware zesdaagse ultraloop van 250 km door de woestijn van zuid Marokko. Ko is al bijna een jaar aan het trainen en om het gevoel te krijgen hoe het is om in de woestijn te lopen traint hij tegenwoordig op z'n hometrainer in de sauna.

Ko Steenman hoopt met deze topprestatie veel donaties binnen te halen voor de Twan Foundation en wij zijn hem enorm dankbaar.
Steun hem ook en doe een donatie op rekening NL63 RABO 0153110996 o.v.v. Ko Steenman.

Metal Up For A-T

Etten-Leur, Organiseert Metal Up For A-T in samenwerking met Popel in de Nieuwe Nobelaer in Etten-Leur het benefiet Festival Metal Up For A-T.

Drie bands zullen deze avond belangeloos op komen treden om geld in te zamelen voor de Twanfoundation.

Blijf via de Facebookpagina "" op de hoogte van dit evenement, je vindt er informatie over de bands, aanvangstijden en locatie.

Ontmoetingsdag Twan Foundation

Zaterdag 2 april is een bijzondere ontmoetingsdag geweest voor alle mensen die houden van iemand met Ataxia Telangiectasia.  Met een duidelijke uitleg over wat A-T is en wat dit betekent voor erfelijkheid en dragerschap, maar ook ruimte voor ervaringen en emoties. Daarnaast zijn de huidige ontwikkelingen besproken van (inter)nationaal onderzoek. Onder het kopje 'Onderzoek over A-T' staat de presentatie van professor dokter Michel Willemsen en onderzoekster Nienke van Os. Een mooi moment dus om deze cheque te overhandigen aan professor dokter Michel Willemsen van het Radboud UMC.

Activiteiten 2014

In 2014, het eerste jaar van de Twan Foundation zijn er veel acties geweest.

  • Simon van Diermen deed mee aan een hardloopwedstrijd van 50 kilometer, het bijzondere was dat hij Twan meenam in de wandelwagen.
  • Er deed een team van de Twan Foundation mee aan de Triathlon Veenendaal.
  • De Twan Foundation Toer werd gereden; er werd ruim 1100 kilometer gefietst door Rutger en zijn collega's in een week tijd.
  • In oktober 2014 organiseerden we een Benefietavond…

Terugblik Twan Foundation Toer 2014

Van 2 t/m 8 september 2014  j.l. hebben Peter de Rijk, Chris de Jong, Stef Jonkman en Rutger Baas onder begeleiding van Maurice Visseren de Twan Foundation Tour gefietst.In 7 dagen tijd fietsten zij langs alle steunpunten van hun werkgever: Dienst Vervoer & Ondersteuning van het Ministerie van Justitie om daar symbolisch het verzamelde sponsorgeld op te halen en hiermee bekendheid geven aan de ziekte Ataxia Telangiectasia.

ER IS EEN BEDRAG VAN € 12.000,- OPGEHAALD!!!

Twinfield Triathlon Veenendaal

Zaterdag 23 augustus was het zover; de Twinfield Triathlon Veenendaal. De Twan Foundation was door het bestuur uitgenodigd om op deze dag aanwezig te zijn. Hier hebben we dankbaar gebruik van gemaakt! We hadden een mooie stand en kregen volop de gelegenheid om de Twan Foundation onder de aandacht te brengen. Dit deden we door te collecteren, folders en visitekaartjes uit te delen maar ook ballonnen en snoepjes voor de kleintjes.